ΠΙΣΙΝΕΣ ΝΤΑΚΟΒΑΝΟΣ | Τ: 27410 74133
info@pisinesaqua.gr
  • el
  • en
 

Πισίνες / Σπα

Πισίνες που ονειρεύεστε για να τις χαίρεστε μια ζωή!

ΠΙΣΙΝΕΣ

Στην Pisines Aqua κατασκευάζουμε τις πισίνες έτσι ώστε να αποτελούν φυσική προέκταση του οικήματος σας και να εντάσσονται αρμονικά στον περιβάλλοντα χώρο σας. Κατασκευάζουμε πισίνες κάθε τύπου, επαγγελματικές και ιδιωτικές, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου και με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας. Στην Pisines Aqua χρησιμοποιούμε μόνο άριστης ποιότητας υλικά που πληρούν τους πιο αυστηρούς ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανονισμούς.

Προσφέρουμε έναν ιδανικό συνδυασμό ποιότητας-τιμής με υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα και εφαρμόζουμε εξελιγμένης τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό.

Επένδυση πισίνας

Μοναδική θα είναι η εσωτερική τελική εμφάνιση της πισίνας σας επιλέγοντας  ανάμεσα σε απλό βάψιμο και επίστρωση με πλακάκια ή βότσαλα Pebble από τη Νέα Ζηλανδία μεγέθους 2-3mm.

Για την Pisines Aqua το Pebble αποτελεί το πρώτο σε επιλογή εναλλακτικό υλικό για την επένδυση της πισίνας σας και σας εγγυάται ένα άψογο αισθητικά αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Μια πισίνα επενδυμένη με Pebble διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά που της επιτρέπει να συνυπάρχει αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον. Το Pebble είναι ένα ρευστό μείγμα τσιμέντου και φυσικών αδρανών (βοτσαλάκια) πάχους 1,5 με 2 εκ.

Η επιφάνεια επεξεργάζεται (υδροβολή) έτσι ώστε να αποκαλύπτεται ένα συμπαγές σύμπλεγμα από μικρά στρογγυλά βότσαλα. Η επιφάνεια που προκύπτει είναι πολύ ανθεκτική, αντιολισθητική και με ευχάριστη υφή. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσδίδουν στο Pebble απεριόριστες επιλογές ως προς τον τρόπο εφαρμογής του και η  ανθεκτικότητα του είναι τέτοια που του δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόζεται ακόμα και έξω από το νερό.

Στα μοναδικά χαρακτηριστικά των επιφανειών Pebble περιλαμβάνονται το φυσικό κάλος, η δυνατότητα άπειρων σχεδίων και η επιλογή από μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων για να χαρείτε τους ιριδισμούς του νερού καθώς το ηλιακό φως αλλάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στην πολύχρωμη συλλογή μας από βότσαλα προστίθενται πλέον και τα χρωματιστά γυαλιά. Επίσης πλεονεκτήματα αποτελούν η ευκολία στη συντήρηση σε σύγκριση με άλλα υλικά και η ανθεκτικότητα σε ότι αφορά το χημικό καθαρισμό αλλά και στον τρόπο εφρμογής του. Έχει πρακτικά πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής αλλά πάνω απ΄όλα κάνει την πισίνα σας να δένει αρμονικά με τον περιβάλλοντα χώρο .

Φωτογραφίες Σπα

ΣΠΑ

Ανακαλύψτε την χαλάρωση μέσα από μια ευρεία γκάμα υδρομασάζ της εταιρείας μας.

Η Pisines Aqua διαθέτοντας καινοτόμα συστήματα και προϊόντα άριστης ποιότητας μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της σύγχρονο εξοπλισμό spa, όπως σάουνες, χαμάμ και υδρομασάζ κορυφαίας τεχνολογίας και αισθητικής.

  • Κατασκευάζουμε κτιστά υδρομασάζ με επένδυση πλακιδίων σε διάφορα μεγέθη, στυλ και χωρητικότητα για οικιακή χρήση ή για δημόσια χρήση, όπως γυμναστήρια ξενοδοχεία και spa.
  • Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από σχέδια και μοντέλα με έτοιμα κελύφη υδρομασάζ ακρυλικά, υψηλών προδιαγραφών, επώνυμων ευρωπαϊκών οίκων διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να ικανοποιεί όλα τα γούστα, με έτοιμα δίκτυα στομίων νερού και αέρα.
  • Αναλαμβάνουμε την παροχή άριστης ποιότητας εξοπλισμού spa όπως αντλίες, φίλτρα, θερμαντήρες, συσκευές απολύμανσης κλπ με πλήρη κάλυψη εγγυήσεων και ανταλλακτικών.
  • Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και επισκευή εγκαταστάσεων spa σε όλη την Ελλάδα

Κάντε κλικ στο κουμπί για να μεταφερθείτε στην επικοινωνία