ΠΙΣΙΝΕΣ ΝΤΑΚΟΒΑΝΟΣ | Τ: 27410 74133
info@pisinesaqua.gr
  • el
  • en
 

Εξοπλισμός

Συνεργαζόμαστε απευθείας με αξιόπιστους οίκους κατασκευής & εμπορίας εξοπλισμού

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η Pisines Aqua συνεργαζόμενη απευθείας με αξιόπιστους οίκους κατασκευής & εμπορίας εξοπλισμού πισίνας και προϊόντων επεξεργασίας νερού από την Αυστραλία, μπορεί να σας εξασφαλίσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με  πιστοποιημένο εξοπλισμό πισίνας κορυφαίων προδιαγραφών και επιδόσεων και ποιοτικά συστήματα  επεξεργασίας νερού, φιλικών προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο:

Φίλτρα  – Αντλίες  – Αυτόματα συστήματα

  1. Φίλτρα χαλαζιακής άμμου και αντλίες της εταιρίας Onga sta-rite
  2. Αυτόματα συστήματα μέτρησης και ρύθμισης του ph και του χλωρίου για να γίνετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η χημική επεξεργασία και να διατηρείτε το νερό της πισίνας σας διαρκώς σε ιδανικά επίπεδα. Σημαντικό πλεονέκτημα των αυτόματων δοσομετρικών συστημάτων αποτελεί η ακρίβεια των μετρήσεων ώστε να αποφεύγετε η άσκοπη χρήση χημικών και να εξασφαλίζετε η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση.
  3. Σύστημα ηλεκτρόλυσης άλατος ώστε να αυτοσυντηρείται η πισίνα σας και να σας απαλάσει από την αγορά χλωρίου.

ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ

Προτείνουμε πάντα στους πελάτες μας ο χώρος του μηχανοστασίου να είναι υπέργειος, έτσι ώστε οι τυχόν χειρισμοί να είναι άμεσοι, αλλά και για να επιτύχουμε την μέγιστη διάρκεια ζωής του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού μακριά από την υγρασία των υπογείων μηχανοστασίων.  Ο χώρος που απαιτείται συνήθως δεν είναι μεγαλύτερος από  1,5 – 2τ.μ. και μπορεί να τοποθετηθεί μέχρι και 10μ. μακριά από την πισίνα, ώστε να μην επηρεάζει την αισθητική του χώρου σας. Ασφαλώς τα πάντα στο χώρο του μηχανοστασίου γίνονται με προοπτική ώστε να είναι δυνατή η τοποθέτηση επιπλέον αυτοματισμών και μετά το πέρας των εργασιών εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και πρακτικά.

Ο συνολικός χρόνος που θα χρειαστούμε για την αποπεράτωση του έγου για μια τυπική υλοποίηση δεν είναι περισσότερος από 15 εργάσιμες ημέρες.

Κάντε κλικ στο κουμπί για να μεταφερθείτε στην επικοινωνία